MEDZINÁRODNÝ DEŇ DETÍ BUDE AJ TENTO ROK

img

O2 Športová akadémia Mateja Tótha spoločne so svojimi partnermi sa rozhodla, že medzinárodný deň detí oslávi aj počas pandémie.

Aj keď osobné stretnutia sú stále obmedzené, Akadémia pripravila pre deti k ich sviatku balíčky. Viacerí partneri Akadémie sa rozhodli k tejto aktivite pridať. Generálny partner, spoločnosť O2, do balíčkov pridala športovú pomôcku. Najznámejší slovenský výrobca trvanlivého pečiva, pečivárne Sereď poskytli deťom obľúbené a tradičné Horalky. A najobľúbenejšia minerálka Slovákov Budiš, poskytla minerálne vody pre deti.

Podľa riaditeľky O2 Športovej akadémie Mateja Tótha, Márie Bedlekovej, bol zo škôl o balíčky oveľa väčší záujem ako predpokladala, nakoniec poputujú viac ako tisícke detí z celého Slovenska:

„Týmto gestom sme chceli našim deťom pripomenúť, že Akadémie nefunguje len v svete online tréningov, ale sme tu stále aj reálne pre deti a tešíme sa, kedy budeme môcť opäť začať športovať.“

Mnohé školy v tento deň usporiadali pre deti zaujímavý športový program a preto balíčky od Akadémie boli pekným prekvapením na záver dňa. Akadémia Mateja Tótha sa už teraz pripravuje na novú športovú sezónu, ktorá sa jej začne v septembri. Na jeseň si pripravila niekoľko noviniek. jednou z nich je pripravovaný projekt 3. hodiny telesnej výchovy pre vybrané školy.