Tlačová správa: O2 Dobrá vec pozná svojich víťazov.

img

Aktuálny ročník O2 Dobrej veci v boji o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha už pozná svojich víťazov. Akadémie, ktorých cieľom je budovať kladný vzťah detí k športu a motivovať ich k nemu cez všeobecnú pohybovú prípravu, získalo pre nadchádzajúci školský rok až 40 základných škôl po celom Slovensku.

Do tohto ročníka sa zapojilo až 239 škôl z celého Slovenska, ktoré získali spolu vyše 160 000 hlasov.
„Sme veľmi radi, že ako generálny partner tohto projektu máme možnosť Akadémiu priniesť každý rok na stále viac škôl. Uvedomujeme si, že pre deti je dnes mobilný telefón veľkým lákadlom, a cítime ako mobilný operátor zároveň zodpovednosť nasmerovať ich správnym smerom a prispieť svojím podielom k tomu, aby sme aktívne budovali zdravšiu a aktívnejšiu mladú generáciu,“ hovorí marketingová manažérka O2 Slovakia Michaela Sakálová.
Tento ročník O2 ŠAMT prináša aj inovácie, napríklad v podobe spolupráce s projektom Chuť žiť, ktorý šíri prevenciu, pomoc a edukáciu v problematike porúch príjmu potravy, ktoré sa často prejavujú už vo veľmi mladom veku.
„Naším cieľom je vychovávať nielen športovo zdatnú mladú generáciu, ale klásť dôraz aj na jej psychické zdravie a vývoj. Na preventívne opatrenia nikdy nie je neskoro, a preto považujeme spolu s O2 za dôležité sústrediť sa na tento aspekt a edukáciu v tomto smere integrovať aj do O2 ŠAMT,“ hovorí Mária Bedleková, riaditeľka Akadémií.
Podrobné výsledky a viac informácií nájdete vo videu na https://www.facebook.com/210696472295978/posts/2551597304872538/ a www.dobravec.o2.sk.
Projekt O2 ŠAMT je zameraný na motiváciu detí k športu a vytváranie pozitívneho vzťahu k pohybu, a to vďaka komplexnej a prepracovanej metodike, za ktorou stoja nielen tréneri, ale aj detský psychológ či fyzioterapeut Mateja Tótha. Koncept teda stojí na troch pilieroch: športový tréning, vývojová kineziológia a mentálny tréning.
Všetky tlačové správy nájdete na www.spolocnost.o2.sk/tlacove-centrum/tlacove-spravy.
Informácie sú k dispozícii aj na  www.facebook.com/O2Slovakia a www.twitter.com/#!/o2_Slovakia.
TEREZA MOLNÁR

Head of Communications & Spokesperson
O2 Slovakia
tereza.molnar@o2.sk
O spoločnosti O2 Slovakia, s.r.o.

O2 je na Slovensku najrýchlejšie rastúcim mobilným operátorom. Od začiatku svojho pôsobenia, prináša revolučné riešenia, otvorenú komunikáciu a férovosť pre všetkých zákazníkov bez rozdielu. S jednoduchým portfóliom produktov systematicky mení pravidlá mobilnej komunikácie. Ako prvý priniesol na Slovensko skutočne neobmedzený program na volania a SMS, ako prvý uviedol komerčnú testovaciu prevádzku LTE siete, či ponúkol platby mobilom prostredníctvom NFC technológie. Operátor sa teší konštantne najvyššej zákazníckej spokojnosti spomedzi všetkých operátorov. 9x za sebou získal titul Operátor roka v nezávislej zákazníckej ankete. Operátor bol v roku 2013, 2014 a 2015 tiež vyhlásený najlepším zamestnávateľom medzi veľkými spoločnosťami, v nezávislej ankete spoločnosti Aon Hewitt.