BOLI SME NA 8. ROČNÍKU DETSKEJ EKONOMICKEJ UNIVERZITY V BRATISLAVE

img

O2 Športová akadémia Mateja Tótha sa zúčastnila 8. ročníka Detskej ekonomickej univerzity so zameraním na oblasť „Podnikanie je cool“. Hovorili sme o spojení akadémie a spoločnosti O2. Prišiel aj Matej Tóth a porozprával deťom o tom, čo majú spoločné šport a podnikanie. 

Dvojtýždňovú Detskú ekonomickú univerzitu ukončila prednáška O2 Športovej akadémie Mateja Tótha s názvom „Nekonvenčné techniky a moment prekvapenia marketingovej kampane“. Deti zaujímalo netradičné spojenie mobilného operátora a akadémie olympijského víťaza. Predstavili sme deťom niekoľko zrealizovaných kampaní. Tradíciou sa stáva súťaž O2 Dobrá vec, ktorú realizujeme spoločne s O2. Na jeseň nás čaká jej štvrtý ročník, je určená pre všetky školy na Slovensku, ktoré chcú vyhrať akadémiu. V septembri 2019 sme sa zúčastnili Európskej noci výskumníkov, kde sme predstavili mini výskum „Pohnite kostrou, pohnete rozumom“. Do tohto výskumu sa zapojilo viac ako 300 detí. Výsledky si môžete pozrieť TU. Aktívni sme boli aj počas  pandémie. Spoločne s O2 a trénermi O2 Športovej akadémie Mateja Tótha sme pripravili 24 inštruktážnych videí, podľa ktorých mohli deti cvičiť v bezpečí svojho domova. Videá majú viac ako 400 000 pozretí.

Malí študenti sa najviac tešili z návštevy olympijského víťaza – Mateja Tótha.

Ten im porozprával o svojej športovej kariére, o víťazstvách ale aj prehrách. Ďalej o tom, že čokoľvek budú v živote chcieť robiť dobre, či je to šport alebo podnikanie, bude si to vyžadovať veľa úsilia. Na záver deti zasypali Mateja množstvom otázok a nemohol odísť skôr, ako by im ukázal chôdzu a vysvetlil základné pravidlá tejto atletickej disciplíny. A nakoniec dostali do indexu Matejov podpis za absolvovanie prednášky. Na podujatí o marketingu nemohol chýbať náš maskot Zajko, ktorý rozdal deťom malé darčeky od O2 Športovej akadémie Mateja Tótha.