HLASUJTE V ANKETE TRÉNER ROKA O2 ŠPORTOVEJ AKADÉMIE MATEJA TÓTHA

img

Hlasujte v ankete Tréner roka O2 Športovej akadémie Mateja Tótha a oceňte tak vášho trénera, ktorý pracuje s deťmi celý školský rok! Hlasovací formulár nájdete TU.

Naši tréneri sú tí, vďaka ktorým sa myšlienka a filozofia Akadémie šíri na školách po celom Slovensku. Sú to kolegovia, ktorí svojim úsilím, entuziazmom a každodennou prácou prispievajú k tomu, aby sa aj deti znevýhodnené sociálnym zázemím či zdravotnými ťažkosťami cítili rovnocennými parťákmi nielen v škole, ale tiež v budúcom živote.

Preto sa O2 Športová akadémia Mateja Tótha rozhodla prvýkrát v histórii jej fungovania spustiť hlasovanie o najlepšieho trénera roka. Zapojením sa do hlasovania bojujú tréneri nielen o vašu priazeň, ale aj hodnotné ceny od partnerov Akadémie.

Podporte svojho obľúbeného favorita do 21. 06. 2023 a my prvých 5, ktorí získajú najvyšší počet hlasov, oceníme na slávnostnom galavečeri. 

Hlasovací formulár nájdete TU.

Každý hlasujúci môže zahlasovať za jedného favorita a len jedenkrát. Z hlasujúcich vyžrebujeme jedného, ktorý sa stane víťazom poukážky na nákup športového oblečenia v hodnote 100 €.

Úplne znenie pravidiel ankety nájdete TU.