MEDZINÁRODNÝ DEŇ DETÍ PLNÝ POHYBU AJ SLADKÝCH ODMIEN

img

Aký by to bol deň detí bez sladkej odmeny a pohybu? V O2 Športovej akadémii Mateja Tótha to však robíme v opačnom poradí. Najprv kvalitný pohyb a potom obľúbená Horalka. Medzinárodný deň detí oslavujú snáď všetky školy na Slovensku. Väčšinou sa v tento deň neučí, ale sa deti hrajú, súťažia, spoznávajú a čaká ich aj sladká odmena.

Naše deti z akadémii súťažia, hrajú sa a cvičia celý školský rok dvakrát týždenne na tréningoch. V týchto dňoch k nim dorazili Horalky, ktoré im poslala Sedita. Tradičná obvodovo máčaná oblátka s arašidovou náplňou sprevádza Slovákov už niekoľko generácii. Ročne sa v seredskej Sedite vyrobí až 160 miliónov kusov tejto obľúbenej pochúťky.  Preto nechýba ani na MDD vo viac ako 135 základných školách po celej krajine, kde pôsobí akadémia Mateja Tótha.

V júni čaká tím Horalky & akadémia Mateja Tótha tour po viacerých slovenských mestách, pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Na týchto podujatiach si deti budú môcť zasúťažiť s trénermi akadémie, stretnú sa s našim maskotom a môžu sa odfotiť pri toteme Horalky. Za úspešne zdolanie športovej úlohy čaká na malých športovcov sladká odmena – Horalka.

FOTO: MŠ Makarenkova, Partizánske