ŠPORTUJEME S RODINAMI

img

V sobotu 28. mája sa v bratislavskom Ružinove konalo už tradičné bežecké podujatie Retro Run. A keďže súčasťou podujatia boli aj detské behy, Akadémia tu nemohla chýbať. Zábavnú prekážkovú dráhu si vyskúšala viac ako stovka detí od tých najmenších. A pridali sa aj mnohí rodičia, ktorí si so svojimi ratolesťami zasúťažili na čas.

O2 Športová akadémia Mateja Tótha prebieha už piaty školský rok v priestoroch OC Retro Sport, kde trénujú školáci aj škôlkari nielen z Ružinova, ale mnohí rodičia vozia deti na tieto tréningy aj z iných častí ako Petržalka a Vrakuňa.

Do OC Retro sa môžu pridať deti kedykoľvek aj počas školského roka.

Stačí vyplniť online prihlášku na TU a my sa už o všetko postaráme. Tréningy pre školákov sú vždy v utorok a štvrtok od 16:00 do 17:00 hod. Škôlkari cvičia v stredu v rovnakom čase od 16:00 do 17:00 hod. Tréningy pre škôlkarov sú vhodné pre deti od 4 rokov. Skupina školákov je vo veku prvákov až štvrtákov na ZŠ, t. j. 7 – 11 rokov. Vďaka pomerne menším tréningovým skupinám je individuálny prístup vyškoleného trénera zaručený. V prípade záujmu o tréningy v OC Retro a viac informácií nás kontaktujte na info@akademiamatejatotha.sk.