Spúšťame Telesnú na doma. Zacvičte si spolu s vašimi deťmi.

img

Súčasná mimoriadna situácia sa dotýka aj O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Keďže školy boli nútené zavrieť, aj športové akadémie dočasne prerušili svoju činnosť. O2 sa preto spojilo s našou O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha s cieľom rýchlo a efektívne zareagovať na túto situáciu a rozhodli sme sa spolu spustiť online aktivitu „Telesná na doma“.

Tréneri a tím našej akadémie vám prinášajú sériu videí, ktoré budú každý týždeň pribúdať na akademia.o2.sk. Takže cvičiť môžete pravidelne a aj vďaka rôznym typom tréningov vás to bude s deťmi baviť.

„Ide o inštruktážne, hravé a motivačné videá pre deti a rodičov, ktorých cieľom je rozhýbať ich v tomto období, kedy sú školy, ihriská aj športoviská zatvorené a trávia väčšinu času doma. Pri cvičeniach sa využíva komplexná metodika, ktorú vytvorili tréneri, fyzioterapeuti a psychológovia O2 ŠAMT s využitím  predmetov, ktoré má každý z nás bežne doma, ako napríklad metla, knihy či vankúše,“ hovorí Michaela Sakálová, marketingová manažérka O2 Slovakia.

 

Pripravte sa na skákačky, tlieskačky, lastovičky a cviky, ktoré otestujú reakcie vašich detí. Bude to veľká zábava. Okrem fyzických cvičení pripravíte deti aj na lepšie sústredenie sa počas učenia doma.

„Sme veľmi radi, že naša O2 Športová akadémia Mateja Tótha pôsobí po celom Slovensku, a to vo vyše 100 školách, kde si zacvičí viac ako 2000 detí pod vedením 120 trénerov. Vďaka našim odborníkom vieme rýchlo a efektívne na súčasnú situáciu reagovať a poskytnúť rodičom a deťom návod na to, ako sa kvalitne hýbať aj keď sú doma. Podľa nášho výskumu je tiež zrejmé, že krátka pohybová aktivita zvyšuje pozornosť detí, čo v dnešnej situácii určite ocenia rodičia.,“ hovorí Mária Bedleková, riaditeľka O2 ŠAMT.

Tak poďme cvičiť !