Stanovisko O2 Športovej akadémie Mateja Tótha k aktuálnej situácii ohľadom šírenia koronavírusu COVID-19.

img

UPDATE 3: Na základe aktuálnych informácii ohľadom šírenia koronavírusu COVID-19 sú všetky tréningy akadémie v materských a základných školách pozastavené do odvolania. O ďalších krokoch a postupoch akadémie budeme včas informovať. Prajeme vám pevné zdravie!

UPDATE 2: Na základe aktuálnych informácii ohľadom šírenia koronavírusu COVID-19 sme sa rozhodli predĺžiť pozastavenie všetkých tréningov až do Veľkonočných prázdnin, t.j. do 14.04.2020. To znamená, že ak to situácia a okolnosti dovolia, tak tréningy akadémie spustíme znova od 15.04.2020 na všetkých materských a základných školách po celom Slovensku. Celú situáciu stále pozorne monitorujeme a o prípadnom ďalšom predĺžení termínu budeme všetkých rodičov a trénerov včas informovať! 

UPDATE: Na základe nariadenia Ústredného krízového štábu SR, O2 Športová akadémia Mateja Tótha od utorka (10.3.2020) celoplošne ruší všetky tréningy na Slovensku na 14 dní, t.j. do 24.3.2020. Situáciu ohľadom šírenia nového koronavírusu COVID-19 monitorujeme a o prípadnom predĺžení tohto termínu budeme rodičov a trénerov informovať!

O2 Športová akadémia Mateja Tótha sleduje aktuálne dianie ohľadom šírenia nového koronavírusu COVID-19 a dbáme v prvom rade na zdravie detí a trénerov. Preto sme sa rozhodli preventívne pozastaviť všetky tréningy O2 Športovej akadémie Mateja Tótha na materských a základných školách na celom Slovensku od 10.03.2020 do 14.04.2020.

Konáme tak na základe vyhlásenia Ústredného krízového štábu SR. Ide o preventívne opatrenia voči zabráneniu šírenia a nakazenia sa novým vírusom.

Naďalej budeme sledovať aktuálnu situáciu, a o prípadnom predĺžení dátumu pre pozastavenie tréningov  budeme v čas informovať trénerov, školy, ako aj rodičov.

Chýbajúce tréningy sa budeme snažiť deťom nahradiť, keď sa situácia stabilizuje.
V prípade, že nebude možné zrušené tréningy nahradiť, uhradené členské poplatky budú rodičom vrátené.

Pozastavenie tréningov sa aktuálne týka všetkých materských a základných škôl na celom Slovensku!

Ďakujeme za pochopenie.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

Vedenie akadémie.