VYHRAJTE AKADÉMIU PRE SVOJU ŠKOLU!

img

Doprajte deťom viac pohybu, dáte im viac ako si myslíte. Prihláste svoju školu do súťaže na www.akademia.o2.sk a vyhrajte pre ňu O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha na celý rok zadarmo!

Nedostatok pohybu u detí je problém, ktorému sa venujeme už štvrtý rok. Preto spolu s O2  prinášame 4. ročník súťaže o OŠportovú akadémiu Mateja Tótha, ktorú môžete aj tento rok vyhrať pre svoje deti. Prihláste do súťaže vašu základnú školu a doprajte svojim deťom dostatok pohybu pod vedením olympijského víťaza Mateja Tótha.

Prihláste svoju školu na www.akademia.o2.sk a od 19.10. za ňu hlasujte.

Ste rodič, starý rodič, alebo žiak školy a chcete aby sa vaša škola zapojila do súťaže? Neváhajte a nominujte svoju školu do súťaže zadaním e-mailovej adresy riaditeľa či riaditeľky vašej školy. Na túto adresu pošleme odkaz na prihlasovací formulár. Školu môže prihlásiť iba riaditeľ/ka školy alebo poverená osoba.

Za posledné tri roky vyhralo akadémiu už 104 základných škôl a až 2080 detí dostalo možnosť športovať pod vedením olympijského víťaza Mateja Tótha. Staňte sa súčasťou tohto celonárodného projektu aj vy.