Získajte pre svoju školu O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha na celý rok zadarmo

img

Prihláste vašu školu do súťaže Dobrá vec, hlasujte a vyhrajte pre ňu 40x O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha. Prihlásiť sa môžu všetky základné školy na Slovensku okrem škôl, ktoré sa v roku 2017 stali víťazmi aktivity Dobrý beh. Tie budú mať výraznú zľavu z členského poplatku, vďaka čomu môžu deti pokračovať v športovaní.

Prihlásiť školu je možné na www.dobravec.o2.sk. Hlasovať môže každý a je to naozaj jednoduché. Súťaž má férové pravidlá a šancu vyhrať akadémiu majú veľké aj malé základné školy. Hlasovať môžete až do 30. júna 2018. Navyše, školu môže do súťaže nominovať ktokoľvek, zadaním e-mailu riaditeľa alebo riaditeľky školy. Na tento e-mail príde neskôr odkaz na záväzné prihlásenie do súťaže.

Vďaka tejto aktivite majú všetky základné školy na Slovensku možnosť stať sa súčasťou jedinečného celoslovenského projektu pre najmenších pod vedením Mateja Tótha a jeho tímu, s unikátnou metodikou, ktorá dbá na kvalitu pohybu, pomáha vytvoriť prirodzený vzťah k športu a odhaliť, na čo majú deti talent.