CELONÁRODNÝ DEŇ ZDRAVIA S MATEJOM TÓTHOM (Pozvánka pre školy!)

img

Pozývame všetky školy na Celonárodný deň zdravia s Matejom Tóthom, ktorý sa uskutoční dňa 18. decembra 2019 v EUROVIA Aréne - ŠH Pasienky v Bratislave. Program začína od 12:00 hod. Na účastníkov čaká bohatý a zdraviu prospešný program s množstvom darčekov. Na podujatí zahrá skupina AYA a spevák EGO. Vstup je zadarmo!

Pred podujatím "Celonárodný deň zdravia s Matejom Tóthom" bude vyvrcholenie celoslovenskej súťaže Športových dní Nadácie Slovenskej sporiteľne, ktoré prebiehali od júna v Poprade, Nitre a Banskej Bystrici. Zúčastnilo sa na nich 119 základných škôl s 952 deťmi! Počas finále sa stretne 9 najlepších škôl z každej súťaže (traja víťazi z Východného Slovenska v Poprade, Západného Slovenska v Nitre a zo Stredného Slovenska v Banskej Bystrici).

Príďte povzbudiť súťažné školy a spoločne zažiť neopakovateľnú atmosféru veľkého športovo-edukačného podujatia. Pre každého účastníka sme zabezpečili pitný režim a občerstvenie. V jednotlivých edukačných stánkoch čakajú na deti okrem kvalitného obsahu aj malé prekvapenia. Deti sa budú môcť vyblázniť aj na zábavných atrakciách ako je skákací hrad, zábavná fotobúdka alebo maľovanie na tvár. Na záver podujatia je pripravený kultúrny program s výchovným koncertom skupiny AYA a vystúpením speváka EGA.

Zažite spolu s nami neopakovateľný predvianočný čas plný radosti, pohody a športu.

Každá škola, ktorá potvrdí svoju účasť na podujatí vopred, dostane od nás dar v hodnote 50 EURO na cestovné alebo iné náklady spojené s podujatím. Stačí ak do 16.12. pošlete vyplnený účastnícky formulár na adresu bambura@akademiamatejatotha.sk alebo poštou na Trnavská cesta 37, 83104 Bratislava. Formulár bude obsahovať názov školy, počet žiakov, ktorí prídu na podujatie a zodpovedné osoby. Spolu s formulárom je potrebné na podujatie priniesť v dvoch kópiách vyplnenú a podpísanú darovaciu zmluvu na základe ktorej Vám budeme môcť vyplatiť dar v hodnote 50 Eur.

Účastnícky formulár spolu s darovacou zmluvou si stiahnete TU.

Tešíme sa na Vašu účasť!

Program:

12:00 h: Zahájenie finále Športového dňa Nadácie SLSP
12:45 h: Vyhodnotenie finále súťažných škôl Športového dňa Nadácie Slovenskej sporiteľne
13:15 h: Vystúpenie tanečníkov z Noir Dance Company
13:30 h:Otvorenie Celonárodného dňa zdravia, príhovory pozvaných hostí a Mateja Tótha
13:45 h: Hymna O2 Športovej akadémie Mateja Tótha v podaní skupiny AYA
13:50 h: Športová a edukačná časť podujatia
  • Pohni kostrou, pohneš rozumom – test pozornosti
  • Prekážková dráha O2 Športovej akadémie Mateja Tótha
  • Testy všeobecnej pohybovej výkonnosti 
  • Správna starostlivosť o zúbky
  • Diagnostický stánok zdravia
  • Správny pohyb a starostlivosť o kĺby
  • Preventívno-bezpečnostný stánok MV SR
  • Atrakcie (foto-búdka, skákací hrad, maľovanie na tvár)
  • Stánok s nápojmi a občerstvením pre každého zadarmo!
15:15 h: výchovný koncert skupiny AYA
15:40 h: koncert EGO
16:15 h: ukončenie podujatia