Tréningy v OC RETRO Bratislava začínajú 4. apríla 2018

img

V stredu 4. apríla 2018 otvárame novú tréningovú skupinu spolu s Michalom Tóthom v OC RETRO v Bratislave – Ružinov.

Tréningy pre predškolákov budú prebiehať každú stredu od 16:00 do 17:00.
Tréningy pre školákov budú dvakrát do týždňa a to každý utorok a štvrtok od 16:00 do 17:00.

Tréningový program akadémie je zameraný na všeobecný telesný rozvoj každého dieťaťa. Naším cieľom je aby sa deti predčasne nešpecializovali na konkrétny šport, ale boli dobre a zdravo pripravené v správnom čase sa venovať aj na profesionálnej úrovni konkrétnemu športu. Tréningy sú plné hier, súťaží a cvičení, pri ktorých využívame najnovšie poznatky zo športového tréningu, fyziológie a mentálneho tréningu. Tréningový proces sa realizuje na základe Metodiky Športovej akadémie Mateja Tótha. Naši tréneri sú kvalifikovaní a majú skúsenosti s prácou s deťmi.

V peknom prostredí OC Retro si môžu rodičia počas tréningu vybaviť nákupy, posedieť si pri skvelej káve alebo si môžu sami zacvičiť vo fitnes centre. Mladší súrodenci športovcov sa môžu zatiaľ zabaviť v detskom kútiku.

 

Cena členského poplatku do konca júna 2018 pre predškolákov je pri mesačnej platbe 15 € alebo pri celkovej platbe 40,50 €.
Pre školákov je cena pri mesačnej platbe 24 € alebo pri celkovej platbe 64,80 €.

 

Prihlasovanie prostredníctvom online prihlášky na www.akademiamatejatotha.sk alebo e-mailom na info@akademiamatejatotha.sk